Kundeoplevelser

Hos Kundedata har vi dagligt vidt forskellige CRM sager. Nogle bruger os som alternativ til Deres egen Outlook og Office pakken og andre bruger os fordi vi kan præstere løsninger, som andre leverandører ikke kan levere. Nedenfor lidt udtalelser fra nogle af vore kunder, som henvendte sig til Kundedata med vidt forskellige CRM og løsningsbehov:Kundedata har gjort at vores sælgere selv kan gå ind og finde oplysninger på en kunde samt se hvad kunden har købt før, desuden kan sælgeren føre notater over hvad der bliver talt med kunden om samt lave todos på hvad der skal følges op på ved den pågældende kunde Nu kan sælgeren selv søge de ønskede oplysninger dette giver en større tilfredshed for den enkelte sælger. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med forløbet, alle aftaler er blevet overholdt fra Kundedatas side levering til tiden altid lyttende og godt til at sætte sig ind i vores situation, og der ud fra komme med ind put til hvilken løsning vi kan bruge.
Peter L. fra Nibe


Kundedata er et uundværligt system til at holde styr på vores kunder. Med Kundedata kan vi f.eks. gruppere dem efter emne, skrive notater til hvad vi har talt med kunden om, se hvornår de har betalt regningen og sætte dato på vores næste aftale. I en travl hverdag er Kundedata et vigtigt redskab fordi vi hurtigt kan finde vores kunder og arbejde med dem. Vi har alle oplysninger på vores kunder samlet et sted, således at man hurtigt opnår et fuldt overblik og derfra kan arbejde med dem, f.eks. sende dem en email, skrive et notat eller se hvornår vores møde er. Alt dette er muligt med ganske få klik- også når man er på farten, eksempelvis i bilen. Med Kundedata opnår vi hurtigt overblik over vores kunder, hvilket betyder at kundestyring er blevet nemt og overskueligt. Dermed er vores arbejde blevet hurtigere, nemmere og mere effektivt.
Heidi T. fra Aalborg


Kundedata betyder for mig at jeg har styr på mine kunder, potentielle kunder og hvad vi har aftalt. Mine "to doo's" minder mig om hvad jeg skal gøre. I Videnbank har jeg diverse skabeloner og filer med tryksager. - kort sagt, alt hvad jeg skal bruge er samlet overskueligt og er lige ved hånden.
Solveig R. fra Aalborg


Kundedata er ikke bare et effektivt arbejdsredskab til mine ansatte. Som leder har jeg med Kundedata det fulde overblik over hvilke opgaver mine medarbejdere sidder med og hvor langt de er, således at jeg bedre kan koordinere opgaverne imellem dem. Desuden hjælper det mig med at navigere i firmaets fremtid fordi jeg kan holde øje med potentielle kunder og hvilke tilbud der er givet, vundet og tabt.
Bjørn Nedergår Nielsen fra Aalborg, (Direct Consult)


Cyens har brug for, at kunne håndtere kunder og leverandører i hele verden. Vi har, trods vi er en lille virksomhed, en kæmpe berøringsflade med tusindvis af virksomheder globalt, og vi har derfor brug for et redskab, der til en lav omkostning, kan give os de vigtigste CRM-funktioner. Det får vi med Kundedata, og vi får faktisk meget mere end det.
Michael Opstrup fra Aalborg, (Cyens)


 


Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services